Gyümölcs flavonoid a legtermészetesebb vitamin! www.vitamin-kezeles.hu

Bioflavonoid a természetes vitamin, a gyümölcsök és gyógynövények varázslata. Részletesebb tájékoztatás, vásárlás: vitamin-kezeles.hu vagy személyesen Mikola Annamária 0670/ 684 1359

Tapasztalatok A-B

 

Agyvérzés

1996-ban enyhe agyvérzésem volt. Magas vérnyomás, beszédemben a kifejezőkészség nehézsége alakult ki. Kúraszerűen fogyasztottam a Flavin7 ital ital napi10 ml mennyiségben, és 2x20 csepp Trace Minerals 84Met. 2-3 nap után éreztem, hogy ödémás lábaim apadnak, rossz hangulatom javul, frissebb a gondolkodásom és beszédkészségem is fokozatosan javul. Nem jelent már gondot a szavak kiejtése, a figyelem fokozása. 2 év után a gyógyszereimet is elhagyhattam. 

P. Lajosné, Keszthely

--------------------------------
Allergia

24 éves nő vagyok. Magas volt a koleszterin a vérben és allergiás panaszaim vannak. Hagyományos gyógyszeres kezelés nem volt, csak diétával tartottam egyensúlyban a koleszterin szintet. A napi 2 x 2db Flavin7+ prémium kapszula szedése alatt a közérzetem jobb volt, munkabírásom javult, allergiás panaszaim nem jelentkeztek.

L.B., Zalaegerszeg

--------------------------------

Asztma, allergia

Kisfiam még csak 5 éves, de asztmatikus jellegű fulladása és allergiája van. Hagyományos gyógyszeres kezelést kapott, majd kb. négy hónapja elkezdte fogyasztani a Flavin7 ital készítményt és a Trace Minerals 84M cseppeket. A Flavin7 ital szedése óta kisfiam tünetei megszűntek. Állapota sokat javult. Teherbíró képessége kiváló, fulladása megszűnt. A Flavin 7 italból naponta 2x5 ml-t, a Trace Minerals 84Mből napi 20 cseppet kap. 

Hegedűs László, Szekszárd

(Szerk. megj.: legújabb termékeinkből daganatok esetén, főleg agyi területen javasolható a H7O hidrogén dúsító készülék. A Flavin7 italt beletöltve, flavonoid kivonatba történő hidrogén dúsítás elképesztő jó eredményeket ígér. Ez a termék új, amikor a tapasztalat íródott még nem volt.)  

--------------------------------

Áttétes daganat, kemoterápia

53 éves nő vagyok. 1996-ban kúra, 6 kezelés emlő tumor- egyik emlő és nyirokcsomó eltávolítása után CMF kúra 6 kezelés, hajhullás, hányinger. 2002. november 13. vastagbélben rosszindulatú daganat, majd műtét, utána kombinált kezelés. Az emlő tumor utáni kemoterápia közben és után még 1996-ban hajhullás, hányinger, rossz közérzet. 2001-ben a vastagbéldaganat eltávolítása előtt már kb.1 éve szedtem a Flavin7 italt napi 5 ml-t, a műtét alatt és a kemoterápiás kezelések alatt megemelt adagban napi 15-20 ml-t. A terápia alatti eredményeim ezek leleteredmény közül 1 bizonyult jónak. A hajam egyáltalán nem hullott, a közérzetem is csak időszakosan romlott, hányinger sem jelentkezett, inkább emésztési problémák kísérték. Jelenleg napi 2x1 Flavin7+ prémium kapszula és napi 5-10ml Flavin7 italt fogyasztok. A Flavin7+ prémium kapszula, emésztésre gyakorolt hatása kitűnő, már 1 hét eltelte után jobb lett az emésztésem, sokat segített közérzetemen. Orvosaim kifejezetten ajánlották a terméket, volt olyan orvos, aki arra bíztatott, hogy „amennyit a pénztárcája elbír”, annyi Flavin7 italt fogyasszon. 

S.Jné Vasszécsény

--------------------------------

Agydaganat

20 éves fiú vagyok. Rosszindulatú agydaganatot találtak nálam 2003 januárjában. Gyógyszereket és sugárkezelést kaptam. 2003. március 3-tól kezdtem el a Flavin7 ital szedését. A Flavin7 ital szedése után három hónappal a daganat zsugorodni kezdett. Júliustól elkezdtem a Flavin7 prémium ital, a Napkristály Flavin ital és a Trace Minerals 84M szedését. A Prémium használatát követő 10. napon már látványos volt a fejlődés, jobban ki tudtam magam fejezni és a látásom is kezdett helyreállni. A Napkristály Flavin ital 2x5 ml-t, a Trace Minerals 84M-ből 60 cseppet szedek.

H. Gergely, Szekszárd

(Szerk. megj.: legújabb termékeinkből kisgyermeknek javasolható a finom és bővített hatóanyag-körű Flavin77 Omega szirup + Tm84 csepp kombináció. Ez a termék új, amikor a tapasztalat íródott még nem volt.)  

 --------------------------------

Bőrbetegségek, bőrproblémák:

Allergiás bőrkiütés

58 éves nő vagyok. 2003. március 14-én vállműtéten estem át, majd 10-12 nap múlva a bal lábamban trombózis alakult kiCsaládi örökség nálunk a száraz bőr. Amióta a Silver tisztálkodószereket, tisztálkodó szereket használjuk ez a probléma megszűnt. Megszűnt a hajkorpa és a repedezett bőr. A hajnak jó tartást ad a Silver Sampon, a bőröm pedig újra élettel teli a kozmetikumoktól.

M. Ferencné, Gyarmat

Pikkelysömör, psoriasis

55 éves nő vagyok. Minden gyógyszerre allergiás voltam, de egészségi állapotom miatt segítségre szorultam...  Psoriasis: másfél év múlva tapasztaltam, hogy a Silver Termékek használatával és Trace Minerals 84M, Kristályolaj segíttségével a hajas fejbőrömről eltűntek a varas bőrjelenségek, ami miatt addig kendőt kellet viselnem.

M. Ildikó, Budapest 

allergiás bőrkiütés

51 éves nő vagyok sokféle problémával... 2003 júliusában keresztfiam elesett kerékpárral. Csúnya horzsolásai voltak a kezén, a nyakán és a karján. Ezeket a sebeket Kristálykrém kenegettük és Silver folyékony Szappannal mosakodott. Csodálkoztunk rajta, hogy egy hét alatt begyógyultak a sebei.

GLászlóné, Zalaegerszeg

Intim higiénia

40 éves nő vagyok. Intim részek fertőzésének, kellemetlen tüneteinek megelőzésére és ha szükséges kezelésére is használom a Silver termékeket. Meg vagyok vele elégedve, nagyon régen voltam nőgyógyászomnál gonddal, csak a rákszűrés miatt őrzöm a rendelő címét.

Sz. Szilvia

Kisbabánál allergiás bőrkiütés

Bármilyen szappant vagy tusfürdőt használtam a 2 éves kisfiamnál allergiás bőr panaszai jelentkeztek. A Silver Tusfürdő kipróbálásakor nem jelentkeztek az allergiás kiütések a kisfiam bőrén, s azóta naponta használjuk ezt a terméket. A probléma nem újult ki.

C.J-né Zalaegerszeg

Kisgyermeknél orrvérzés

Kisiskolás gyermekemnél gyakran előfordult, hogy eleredt az orra vére. Ilyenkor Silver törlőkendővel törölgettem le az orrát és mikor már elállt az erős vérzés egy kis tampont is ebből sodortam a nózijába. Végül már iskolába is elküldtem, mert ő maga is megcsinálta. Mára már kinőtte, de akkoriban nagyon jól jött ez az ezüstkolloidos kendő, ami szelíden fertőtlenítette is a sérült orrjárat hámrétegét, így könnyen és gyorsan gyógyult. 

M. Annamária, Kaposvár

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 45
Heti: 225
Havi: 7
Össz.: 347 479

Látogatottság növelés
Oldal: Tapasztalatok A-B Flavin7
Gyümölcs flavonoid a legtermészetesebb vitamin! www.vitamin-kezeles.hu - © 2008 - 2023 - flavonoid.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »