Gyümölcs flavonoid a legtermészetesebb vitamin! www.vitamin-kezeles.hu

Bioflavonoid a természetes vitamin, a gyümölcsök és gyógynövények varázslata. Részletesebb tájékoztatás, vásárlás: vitamin-kezeles.hu vagy személyesen Mikola Annamária 0670/ 684 1359

Tapasztalatok Sz-V

Széklet problémák

3 éves kislányom a téli időszakban gyakran betegeskedett. Székrekedés, fájdalmas székelés, ebből következően széklet visszatartás okozott neki problémát. Napi maximum 10 csepp  Trace Minerals 84M használatával megszűntek fent említett panaszai. Problémát jelentett számunkra kislányunk étvágytalansága is, valamint az, hogy gyors ütemben növekedett. Vitacolin étvágyjavítót kapott az orvostól, e mellett pedig Flavin7 italt ivott folyamatosan, napi 1-2 ml-t. Ennek eredményeként szinte egész évben alig volt beteg, nőtt az étvágya. Súlya megfelelő, 15 kg, magassága 90 cm.

--- D.M. Marcali   -

43 éves férfi vagyok. A bal lábamon lévő külső visszér miatt kezdtem el szedni a Napkristály Flavin ital naponta 3x1 evőkanállal. Az orvosokról alkotott véleményem miatt semmilyen gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni. Bármilyen probléma esetén természetes gyógymódot alkalmazok. A bal lábamban egyre erősödő fájdalom arra késztetett, hogy keressek valamilyen megoldást. A Napkristály Flavin italt, a  Trace Minerals 84Met illetve a Kristálykrémet használtam. Három hónap után tapasztaltam, hogy a visszeres duzzanat teljesen visszahúzódott. Fájdalmaim teljesen megszűntek. Azóta évente megcsinálom a 3 hónapos kúrát. A Napkristály Flavin ital 3x1 evőkanállal, a  Trace Minerals 84Mből napi 15-20 cseppet iszom.

---Molnár Zsolt, Szentes --

Erős székrekedés okozott problémát számomra hosszú ideje. Orvosom javaslatára Tisasen tablettát szedtem, de nem hozott eredményt. Ismerősöm javaslatára kipróbáltam a  Trace Minerals 84M cseppeket. Egy hónapon át naponta 20 cseppet használtam. Már a harmadik naptól kezdve éreztem, hogy lazul a székletem, és azóta is rendben van. Napi 10 cseppet szedek általában, de ha szárazabb ételt eszem, akkor felemelem az adagot 20 cseppre.

--  Rövid Béláné, Gyula  ---

32 éves nő vagyok. A Napkristály Flavin ital fogyasztom, és a  Kristályolajat használom az alábbi esetekben: A Napkristály Flavin ital 3-3,5 hónapig fogyasztottam fáradékonyságra, aluszékonyságra, visszeres lábnehézségre, rossz közérzetre, székrekedésre. A visszeremet kezeltem Venoruton kapszulával és krémmel is előzőleg, az ital fogyasztás időszaka alatt nem. A szedési idő alatt jobb lett a közérzetem, a teherbíró képességem. Nem fájt a lábam, pedig nagyon sokat álltam és mentem, mivel ebben az időszakban óvónőként és pincérként is dolgoztam. Fittnek éreztem magam és elmúlt a rossz közérzet, sőt úgy éreztem, az agyam is jobban pörög. Elmúlt a feledékenység, többfelé tudtam azonos időben koncentrálni, gyorsabban számoltam fejben. Egyszóval az egész szervezetemre jó hatást gyakorolt. Probléma és konfliktus helyzetekre higgadtabban reagáltam. A  Kristályolaj a hátfájásra használtam. Movalist szedtem, amíg nem volt az olaj. Az olaj használta óta nem szedek gyógyszert. A  Kristályolajat főként a fájdalom csillapítására használom, inkább dörzsölésre, de fürdővízbe is használtam már és illólámpába is. A hátfájásomat bedörzsöléssel 20-30 perc alatt mulasztja el, viszont fürdővízbe alkalmazva 10-15 perc is elég. Nyaralás alatt a barátaim is használták kisebb zúzódásra és sportsérülésekre, ők 10 perc után fájdalommentességet éreztek. Horváth Alíz, Szombathely

---

2 éves kislányom székletűrítése fájdalmas volt, emiatt visszatartotta több napon át. Az orvos hashajtó lekvárt és kúpot írt fel részére. 1 hónapja folyamatosan napi 5-10 csepp  Trace Minerals 84Met adok a részére. Kislányomnak egy hét múlva megszűntek a panaszai, mindennap van széklete, fájdalom nélkül.

S.A., Marcali  -

Szemölcs

59 éves nő vagyok. Egy szemölcs volt az arcomon, amely már zavart a látásban is. Kipróbáltam a Kristálykrémet. Egy hónapon át naponta kétszer, háromszor bekentem vele a szemölcsöt. Azt tapasztaltam, hogy fokozatosan hámlott a teteje, majd végül teljesen eltűnt az arcomról. Nagyon örülök neki! Nem gondoltam, hogy ilyen hamar jelentkezik a Kristálykrém gyógyító hatása.

Sz.M.-né, Gyula   -

Szívinfarktus

67 éves férfi vagyok. 2001-ben infarktusom volt. Koszorúér műtéten estem át. Hagyományos gyógyszereket írt fel az orvos. A műtét utáni állapot a Flavin7 ital szedése mellett szépen javult. Két évig naponta 2x5 ml-t fogyasztottam belőle. A kísérő jelenségek fokozatosan javultak. Alvászavaraim múlóban vannak, közérzetem egyre jobb. Mindenképpen a Flavin7 italnak tudom be a gyógyulást.

--- Sz.J. Eger ---

70 éves asszony vagyok. Hat éve szívinfarktusom volt. Ezt követően egy évre mindkét karomban zsibbadás jelentkezik éjjel-nappal. A zsibbadásra semmilyen gyógyszert nem kaptam, egyébként szív gyógyszereket, vérhígító gyógyszereket szedek. Emellett két hetente orvosi kontrollra kell mennem. 2003. május-június hónapban fogyasztottam Flavin7 ital és  Trace Minerals 84M cseppeket. A Flavin ital 4 üveggel használtam fel, 2x10 ml dózisban naponta. A  Trace Minerals 84Mból 2 üveggel használtam fel két hónap alatt. A négy üveg Flavin7 ital beszedése végére a zsibbadás teljesen megszűnt. A harmadik üvegnél kezdtek a tünetek csökkenni és aztán rohamosan javult, a negyedik üveg után szinte tökéletes lett az állapotom.

--- S.L-né, Budapest ---

74 éves nő vagyok. 1977-ben tüdőembóliám és infarktusom volt. Mindkét lábam visszeres, mozgásszervi betegségem, valamint magas vérnyomásom van. 1978-ban visszérműtétem, 1990-ben újra ismétlődő embóliám volt. Többféle gyógyszert szedtem ebben az időszakban. A Flavin7 ital két évvel ezelőtt kezdtem használni. Egy évig 2x5 ml-t használtam belőle naponta, jelenleg 5 ml-t iszom. A Flavin7 ital mellett iszom naponta 20 cseppet a  Trace Minerals 84Mből is. A Flavin7 ital szedésének elkezdése után kb. 2 hónappal észrevettem, hogy nem vagyok olyan fáradékony, jobban bírom a napi teendőket, nem görcsöl a lábam. Nem kellett szednem a só tablettákat, nem fájtak az izületeim. A vérnyomás értékeim stabilizálódtak, jelenleg is 130-140 között mozog. A vérképem egyensúlyban van, igaz még a gyógyszert szednem kell, de már közel egy éve nem kellett az adagon változtatni. Térdeim, derekam izületes. Nem szükséges gyógyszert szednem rá, míg korábban állandóan szedtem, mégsem használt. Amióta ezeket a termékeket iszom, sokkal jobban érzem magam és nem is hagyom abba a szedésüket. Ilyen jó és hatékony terméket még eddig nem szedtem. Köszönöm a termék gyártóinak. További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok!

--  V.J-né, Tiszanána  ---

70 éves férfi vagyok. Betegségeim: Angina Pectoris, magas vérnyomás, cukorbetegség, szívinfarktus. Mielőtt a Napkristály Flavin ital megismertem, Hollandiából szereztem be egy terméket, melyet másfél évig szedtem, de nem éreztem tőle javulást. Véletlenül ismertem meg az Önök termékeit. Most lesz l éve, hogy elkezdtem szedni a  Napkristály Flavin italt és a Flavin7 ital. Naponta 2x5 ml-t, illetve 1x5 ml-t iszom belőle. Lényegesen jobban érzem magam és amióta szedem a Napkristály Flavin italt, nem volt Angina rohamom sem. Csak a legjobbat mondhatom a termékekről. A Flavin7 ital kapcsolatban: Egy szomszédomnak agydaganata volt 2 évvel ezelőtt. Megműtötték és kemoterápiás kezelést kapott. A Flavin7 italnak köszönhetően ezek a kezelések nem viselték meg. Nem érezte rosszul magát, nem volt hányingere, nem volt fáradt. Ezt még az orvosok is a Flavin7 italnak tulajdonították. Most már egészen jól van. A rák eltűnt. Tudom, hogy ezek a termékek sem biztosítanak örök életet, de velük könnyebben viselem az öregedéssel járó problémáimat.

---Petrovics Iván ---

49 éves férfi vagyok. Szívinfarktusom volt, ezt követően kezdtem el a Flavin7 ital szedését. Három hónapig rendszeresen ittam belőle napi 5 ml-t. Azóta évente tartok egy-egy ilyen kúrát. Jobban érzem magam tőle. Nem izzadok, nincs nehézlégzésem. Teherbíró képességem sokkal jobb.

--- Németh József, Keszthely ---

Infarktust kaptam és cukorbeteg vagyok. Két éve fogyasztom a Flavin7 ital napi 2x5 ml mennyiségben. Azóta könnyebben dolgozom, nem érzek fáradtságot, jól alszom. .

--   Pál Imréné, Keszthely---

46 éves nő vagyok. Két évvel ezelőtt infarktuson estem át. Szervezetem legyengült. Fél évig ittam a Flavin7 italból és észrevettem, hogy teherbíró képességem javult. Jobban aludtam és a nehéz légzésem is megszűnt. Közérzetem javult, frissebbnek éreztem magam.

---B.I-né, Keszthely ---

72 éves férfi vagyok. 1984-ben szívinfarktusom volt. Többféle gyógyszert kellett szednem: Adexor, Colforit, Betaloc, Ritalmex, Olacard. Ezek mellett elkezdtem használni a Flavin7 italt. Egy éven át napi 5 ml mennyiséget ittam meg belőle. Az általános állapotom, közérzetem javult. Három hónap múlva a labor eredményeim már jobbak voltak, mint a Flavin7 ital szedését megelőzően. Sz.L., Körmend

---

88 éves asszony vagyok. 2003 februárjában szívinfarktusom volt. Ezt követően kezdtem el használni az  Crystal Silver ezüstkolloid oldatot, a Kristálykrém és a  Trace Minerals 84Met. Az  Crystal Silver ezüstkolloiddal az egész testemet bedörzsölöm. Ez frissíti az izületeket. Ha gyomor panaszom van akkor is ezt iszom. A Kristálykrémet vágásra, égett felület gyógyítására használom jó eredménnyel. A  Trace Minerals 84M erősíti az immunrendszert. Ráadásul amióta szedem, teljesen megerősödtem tőle. Nagyon elégedett vagyok a termékekkel.

V.Gy-né, Elek  -

Szív problémák

Aorta billentyű csere után fáradtnak, életuntnak éreztem magam, csak keveset és lassan mozogtam. A Sincumar, Furosemid, Locren, Calcium gyógyszerek mellett elkezdtem szedni a Flavin7 ital 2x10 ml, majd 2x5 ml-es adagokban, valamint a  Trace Minerals 84M terméket napi 40-60 cseppel. A harmadik üveg Flavin7 ital után visszatért az életkedvem és a fizikai erőm. Mindkettő változatlanul tart, ezért híve vagyok a Flavin7 italnak és folyamatosan fogyasztom. Dr. Simon Ernőné, Budapest

----

57 éves nő vagyok, 2002. októbertől pitvar fibrillációs zavarokkal, melyet általános gyengeség kísért. Az orvos által felírt Cordaron, Tromcardin Forte, Syncumar nevű gyógyszereket szedtem. De éreztem, hogy hiába szedem ezeket, a fáradtság nem múlik el. Nehezen szedtem a levegőt, lassan vonszoltam magam, mintha ólomsúllyal jártam volna. A Flavin7 ital és a  Trace Minerals 84M szedése után kb. 3 héttel csökkent a fáradtság, nőtt a vitalitás, jobb lett a közérzetem. Két hónap után szinte újjászülettem. 6 üveg Flavin7 ital után most szünetet tartok. A gyógyszereket folyamatosan szedem. Ősszel újabb kúrát tervezek.

---F.E-né, Budapest.-- 

Szívkoszorúér elmeszesedés

80 éves cukorbeteg férfi vagyok. Szívkoszorúér elmeszesedésem, prostata problémáim, vese ciszta problémáim vannak. 1986-tól a gyógyszeres terápiát insulin injekcióra kellett felváltani. Naponta kétszer kell adnom magamnak az injekciót. Gyógyszeres kezelésben részesültem, sokféle gyógyszert szedek. Kórházban is többször kezeltek. A Flavin7 italt és a  Trace Minerals 84M cseppeket két éve szedem rendszeresen. A Flavin7 italból napi 5 ml-t, a cseppekből 20-at szedek. Amikor elkezdtem szedni a Flavin7 italt, magasak voltak a vércukor értékeim. Mivel van készülékem, tudom magamnak mérni ezeket az értékeket. Sajnos 10 felett volt mindig, sőt 16 és 17 egész is volt. Amióta iszom a Flavin7 italt, 10 alá esett és csak időnként lesz 12. A prosztatanagyobbodásom is volt, melyet ultrahangos vizsgálat állapított meg a termék fogyasztása előtt. A Flavin7 ital szedését követően az újabb vizsgálat már normális képet mutatott. A vesémen 30-40 mm-es cysta volt. Ez is kisebb lett. Megállapíthatom, hogy a termék minden szervemre jó hatással van. A közérzetem jó, az állóképességem jó. Nekem az, hogy a cukorbetegségem olyan mintha nem is lenne ez nagy dolog, mert korábban sokat szenvedtem tőle. Más labor értékeim is magasak voltak, így a koleszterin is. Epe problémáim is voltak. Most ezek is normális értékűvé váltak. Összességében csak jót írhatok ezekről a termékekről. Szedésüket nem hagyom abba.

  V. J., Budapest-

48 éves nő vagyok. 1987 óta a koszorúerek és a csigolyák elmeszesedése okozott problémát. 1993-ban szív problémáim jelentkeztek. Ezt gyógyszeres kezeléssel igyekeztek megszűntetni. A meszesedés által jelentkező fájdalmakat kórházi fizikoterápiával, különféle pakolásokkal próbálták meg enyhíteni. Mivel nem szűntek meg panaszaim, kipróbáltam a Napkristály Flavin ital és a  Kristályolajat. A Napkristály Flavin ital szedése óta nem fulladok, könnyebben mozgok. A vérnyomásom rendben van. A teherbíró képességem is javult. Nem járok kórházba csak akkor, ha ellenőrzésre kell mennem, illetve évente egyszer injekció kúrára kell mennem. A  Kristályolaj nagyon jó fájdalom és lázcsillapító. Használom allergia ellen is. Férjemmel együtt szedjük a termékeket és másoknak is ajánlani szoktuk őket.

--Ruska Lajosné, Békéscsaba -

55 éves né vagyok. 2002 őszén megállapították, hogy kezdődő szívkoszorúér meszesedésem van. Emellett aranyér, visszérgyulladás és csípőizületi fájdalom is jelentkezett nálam. Co-Renitec és Olicard tablettát írt fel az orvosom. A gyógyszeres kezelés mellett fogyasztottam a Flavin7 italt a  Trace Minerals 84M nyomelemmel együtt és decemberben már nem találtak elváltozást a szervezetemben. Úgy döntöttem, hogy egészségem érdekében évi két kúrát tartok, mivel a vérnyomásom is elég magas volt előző években. Most az is elfogadható. A  Kristályolaj a fájdalmaimat csökkenti, a Kristálykrém pedig a gyulladást és ami a leglényegesebb, hogy nincs mellékhatásuk. A  Kristályolaj még izületi fájdalom csökkentésére és az unokám náthájának enyhítésére is használtam.

---Hanács Károlyné, Zalaszentgrót    --

69 éves férfi vagyok. 2001 óta, a szívkoszorúér műtétemtől fogyasztom a Flavin7 ital . Először 2x5 ml-t, majd 1x5 ml-t ittam belőle naponta. A szívkoszorúér műtét után Pécsre kellett mennem kontroll vizsgálatra. Az orvosok csodálkoztak jó állapotomon. Azóta is félévenként járok kontrollra, és mindig elárulom a „siker titkát”, a Flavin ital szedését.

M.G., Körmend  -

Szürkehályog

83 éves asszony vagyok. Négy éve fejlődik szürkehályog a szememen, de még nem operálható. Állandóan piros a szemem, és magasabb a szemnyomásom. Timoptic szemcseppet használtam. Kipróbáltam a Kristálykrémet. Körülbelül egy hét után megszűntette a pirosságot. A szemcsepp kihagyását követő ennyi idő után már jelentkezni szokott az allergiás szemviszketés. Ez egyelőre nem jött elő. A szemnyomás is normalizálódott. Ha abbahagyom a Kristálykrém használatát, újra előjön a pirosság a szememen. A  Trace Minerals 84Met és a Flavin7 ital is folyamatosan szedem.

 Sándor Gyuláné, Budapest  -

Tüdőembólia

74 éves nő vagyok. 1977-ben tüdőembóliám és infarktusom volt. Mindkét lábam visszeres, mozgásszervi betegségem, valamint magas vérnyomásom van. 1978-ban visszérműtétem, 1990-ben újra ismétlődő embóliám volt. Többféle gyógyszert szedtem ebben az időszakban. A Flavin7 ital két évvel ezelőtt kezdtem használni. Egy évig 2x5 ml-t használtam belőle naponta, jelenleg 5 ml-t iszom. A Flavin7 ital mellett iszom naponta 20 cseppet a  Trace Minerals 84Mből is. A Flavin7 ital szedésének elkezdése után kb. 2 hónappal észrevettem, hogy nem vagyok olyan fáradékony, jobban bírom a napi teendőket, nem görcsöl a lábam. Nem kellett szednem a só tablettákat, nem fájtak az izületeim. A vérnyomás értékeim stabilizálódtak, jelenleg is 130-140 között mozog. A vérképem egyensúlyban van, igaz még a gyógyszert szednem kell, de már közel egy éve nem kellett az adagon változtatni. Térdeim, derekam izületes. Nem szükséges gyógyszert szednem rá, míg korábban állandóan szedtem, mégsem használt. Amióta ezeket a termékeket iszom, sokkal jobban érzem magam és nem is hagyom abba a szedésüket. Ilyen jó és hatékony terméket még eddig nem szedtem. Köszönöm a termék gyártóinak. További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok!

 V.J-né, Tiszanána  -

Tüdőgyulladás

45 éves nő vagyok. Fejfájásra, derékfájdalomra, tüdőgyulladásra használtam a  Kristályolajat. A derékfájásra kenőcsöt kaptam az orvostól. Ez a kenőcs kimarta a bőrömet, az olaj használata során viszont ez a probléma megszűnt. A férjem tüdőgyulladást kapott. Gyógyszereket írt fel az orvos, de a hátán egy csomó lett. Ezt az olajjal kezeltem és ez rendbehozta. Fejfájásra is használom. Derékfájásra, izületi fájdalmakra, vagy ha a lábam fáj mindig a  Kristályolajat használom. Elégedett vagyok ezzel a termékkel.

Szegvári Gáborné, Zalaszentgrót   -

Trombózis

55 éves asszony vagyok, 1999 mélyvénás trombózisom volt, allergiás vagyok a hidegre. Syncumar 2 mg. Tablettát szedek napi 2 db-ot, dupla szövésű gumiharisnyát hordok. 3 hónapig fogyasztottam a Flavin7 ital napi 2x2,5 ml mennyiségben. Másfél hónap után a hidegallergiám ritkábban jött elő, a kúra után eltűnt, pedig a téli hónapokra esett az időszak, amíg fogyasztottam (október-november-december), majd januártól tünetmentes lettem. Trombózisnál nem vettem észre semmit, összességében könnyebb lett a mozgásom, strapabíróbb lettem.

-- G.A-né. Veresegyház  

72 éves férfi vagyok. 1976-ban három alkalommal volt mélyvénás trombózisom, utoljára 198-bank kezeltek ilyen jellegű betegséggel. Rendszeresen szedett gyógyszereim: Chinotal, Colfarit, Venoruton kapszula, valamint a vérnyomás szabályozására Co-Renitec, Renitec 10 mg, Betaloc 50 mg. 2002. augusztus 31-e óta fogyasztom a Flavin7 ital . Először egy hónapon keresztül 10 ml-t naponta, majd naponta 5 ml-t. Állapotom stabilizálódott, alvászavaraim megszűntek, vérnyomásom normalizálódott. Egész nap kertészkedem, folyamatosan mozgok, közérzetem lényegesen javult. A korábbi évekkel ellentétben nem kaptam el az influenzákat, immunrendszeresen erősödött.

---C.T., Vasszécsény. ---

52 éves férfi vagyok. Trombózisom volt és ebből kifolyólag 5 hét alatt kétszer kaptam tüdőembóliát. Hat hét kórházi ápolás következett. Gyógyszereket és infúziót kaptam. A kórházból hazatérve elkezdtem a Flavin ital és a  Trace Minerals 84M szedését. 4-5 hét után a dagadt, ödémás lábam kezdett szépen leapadni de a fáslit még két hónapig nem mertük levenni. A Flavin ital szedése mellett a 9 éve meglévő izületi problémáim is megszűntek, nem kell kenőcsöt használnom és gyógyszert szednem.

--- D.T., Zalaegerszeg --  

50 éves nő vagyok. Magas vérnyomás, embólia és trombózis okoz problémát. Vérnyomáscsökkentő tablettákat szedtem hosszú ideje, de állapotom nem javult. A Flavin ital fogyasztása következtében a trombózis, az embólia eltűnt. A feledékenység megszűnt. A fáradság és az izületi panaszok csökkentek. A vérnyomásom és a pajzsmirigy normális értéket mutat. Dr. Gy.D.-né Keszthely

---

58 éves nő vagyok. 2003. március 14-én vállműtéten estem át, majd 10-12 nap múlva a bal lábamban trombózis alakult ki.

a.      A  Kristályolaj  szinte a 8-10. nap után megszűntette a lábamban a feszülő érzést, az ereknél a „hangyás” érzést. Megszűnt a földagadás is. Nagyon jó hatása van torokfájásra is. Nekem nincs mandulám és elég gyakran fájt a torkom. Még egy kis fagyi után is megfájdult. Mióta a téli-tavaszi hónapokban többször is kockacukorra csöpögtettem az  Kristályolajat és elszopogattam, nem kellett gyógyszert szednem, rendbe jött a torkom. A  Kristályolajat használom szúnyog szezonban az unokáimnál is. A csípés helyét bekenem és nem panaszkodnak tovább a viszketésre a gyerekek. A számon jelentkező herpesz 3 nap alatt elmúlt az olaj használata mellett.

b.     A Kristálykrémmel naponta többször bekenem és kíméletesen bemasszírozom a duzzadt, fájdalmas ereket. Szépen visszahúzódtak ezek az erek a lábamba.

c.      Családi örökség nálunk a száraz bőr. Amióta a Silver tisztálkodószerekkel, tisztálkodó szereket használjuk ez a probléma megszűnt. Megszűnt a hajkorpa és a repedezett bőr. A hajnak jó tartást ad a Silver sampon, a bőröm pedig újra élettel teli a kozmetikumoktól.

--- Margl Ferencné, Gyarmat -

Terhességi toxémia

33 éves nő vagyok. Terhességi toxémiám volt, a vártnál 1 hónappal korábban szültem. Szülés után a szövetekből nehezen szívódott fel a sok víz. Az orvos C-vitamin injekciót írt fel. A kislányomat 20 hónapos koráig szoptattam, de az étvágyammal probléma volt. 46 kg volt a súlyom, magasságom 164 cm. Állandóan szédültem, rossz volt a közérzetem. Ebben az időszakban ismerkedtem meg a Flavin7 ital termékkel. Három hónapos kúra után javult az étvágyam és 52 kg-ra, az eredeti súlyomra híztam. A 3 hónapos kúrát a téli időszakban minden évben megismétlem.

-- D.M. Marcali  -

Vashiány

1 éves kislányomnak vashiány miatt havonta kellett vérvizsgálatra járnia. Három hónapja kezdtem részére adagolni a Flavin7 ital  1 ml-t naponta. Maltofer gyógyszert is szed. 2 hónap után a vérkép javult, megszűnt a vashiányos állapot.

-- H.J.-né, Marcali  -

Vastagbélgyulladás

47 éves férfi vagyok. 2002-ben vastagbélgyulladást állapítottak meg nálam. Colonoscopia és rectoscopia történt, ami súlyos fokú dysplasiát, in situ carcinomát igazolt. 2002. februárjától rendszeresen szedem a Flavin7 italt, 2x10 ml mennyiségben. Legutolsó vizsgálataim alapján a kezdeti stádiumban levő rosszindulatú daganat nem volt kimutatható. Azóta jól vagyok, panaszaim megszűntek, a leleteim magukért beszélnek.

-- H.Gy., Tapolca  -

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 45
Heti: 224
Havi: 6
Össz.: 347 478

Látogatottság növelés
Oldal: Tapasztalatok Sz-V Flavin7
Gyümölcs flavonoid a legtermészetesebb vitamin! www.vitamin-kezeles.hu - © 2008 - 2023 - flavonoid.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »