Gyümölcs flavonoid a legtermészetesebb vitamin! www.vitamin-kezeles.hu

Bioflavonoid a természetes vitamin, a gyümölcsök és gyógynövények varázslata. Részletesebb tájékoztatás, vásárlás: vitamin-kezeles.hu vagy személyesen Mikola Annamária 0670/ 684 1359

Tapasztalatok L-S

Lábszár fekély

73 éves asszony vagyok. A lábam fekélyes, kisebesedett. Gyógyszereket és kenőcsöket kaptam rá. A Napkristály Flavin ital  2x30 csepp naponta, valamint ot és Kristálykrémet használom. Az Crystal Silver ezüstkolloiddal a sebes lábat naponta három-négyszer átmostam, utána a bevarasodott sebet és környékét Kristálykrémmel bekentem. 3 hónap elteltével a seb a fele, nem fáj és a gyulladás is szépen lement. A közérzetem sokkal jobb és sokkal többet mozgok, nincsenek erős fájdalmaim.

----D.B-né Zalaegerszeg.  ---

28 éves nő vagyok. Lábszárfekélyem volt, ennek kapcsán találkoztam a Flavin7 itallal. Egy éven keresztül, napi 5 ml mennyiségben fogyasztottam. A  Flavin7 ital használata alatt jól aludtam, jól éreztem magam és a fekélyem is szinte teljesen eltűnt. T. A., Keszthely

---

30 éves fekélyes férfi vagyok. Több éves orvosi kezelés után találkoztam a termékekkel, ami hihetetlen volt számomra, de más választásom nem volt, mert már a fájdalom és a kellemetlen szag, ami folyt a lábamból, elviselhetetlen volt. Nem hittem benne, de úgy csináltam mindent, ahogy megkértek rá. A Napkristály Flavin ital naponta 3x30 csepp mennyiséget ittam, ezüstkolloidban áztattam nappal a sebet. Este pedig testápoló krémmel kentem be és bekötöttem. A Napkristály Flavin ital  fogyasztásával a sebemből a folyadék még jobban elkezdett folyni, a seb nem gyógyult. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy had folyjék, az a jó, majd be fog gyógyulni. Legyek türelmes! Csak folyt és folyt a váladék a lábamból és a fájdalmam szűnni kezdett. Már rá tudtam állni. Két hónap után kezdett a sebem összehúzódni és a váladék is egyre kevesebb lett. De mindig azt mondták, csak igya, igyad a Napkristály Flavin ital  ez ki fogja tisztítani a szervezetet. Hosszú időnek tűnt, de öt hónap alatt teljesen eltűnt a nagy fekélyes seb a lábamról. Nagyon hálás vagyok a termékeknek, magamnak, hogy elfogadtam mások tanácsait és azóta sem jött elő a problémám. Vígan tudok dolgozni. ---Zoli, Kiskunhalas  -

Leukémia

 6 éves leukémiás kisfiú anyukája vagyok. Gyermekem a betegsége során hepatitis C fertőzést kapott. kemoterápiás kezelést majd a májra interferon kezelést kapott. A májfunkció mindig magas volt, kétszeres vagy háromszoros. A  Flavin7 ital szedését követően tökéletes a GOT és a GPT érték. Kisfiamnak jó az állapota, májfunkciós értéke tökéletes. Sz. H.L., Eger

 ---

Kisfiam 2,5 éves és enyhe fokú leukémiája van. Gyógyszeres kezelést és transzfúziót kapott. Kipróbáltuk a  Flavin7 italt. 150 ml-t ivott belőle. Javult az állapota, a gyomorszája összecsukódott, meghízott. Jelenleg napi 15 cseppet kap a termékből. Labor eredményei jobbak lettek. A 90-es vérsüllyedés 60-ra csökkent. Megerősödött a kisfiam immunrendszere.

--- N.L.-né, Békéscsaba ---

4 éves kislányom fél éve fogyasztja a  Flavin7 italt, eleinte 2x10ml, majd 2x5 ml-es adagban. Egy hónapja kezdődő panaszai voltak, visszatérő lázas állapot és végtagfájdalom. Kórházi kivizsgálása során acut lymphoid leukémiát diagnosztizáltak. 2000 áprilisában ALL-BFM 95-os protokoll szerint végezték kezelését a Heim Pál Kórházban. A kezelésének félidejénél kezdte el fogyasztani a  Flavin7 italt. A fogyasztását követően az acut betegségek számai csökkentek. Nem kellett a tervezett protokollt megszakítania. A csontvelőkép folyamatos javulást mutatott. 2000. novemberében citosztatikus kezelését befejezték. Fenntartó kezelésként Sumetrolimot, Metothrexatot, Perint szedett. Kéthetente járt vérkép ellenőrzésre s állapota javult. Vérképe negatív lett. Jelenleg gyógyszert nem szed, óvodába jár. SZ.B. Tura

---

Kislányom 9 éves. 2002. március 7-én derült ki, hogy acut lymphoid leukémiás. Éretlen B-sejtes, infúziós kezeléseket, injekciót, gyógyszereket kapott. A kemoterápia alatt kezdtem el a  Flavin7 ital adását, 3x5 ml-rel. A kezeléseknek enyhébb mellékhatásai voltak, vagy nem is jelentkeztek. Az alacsony fehérvérsejt szám miatt volt bakteriális és gombás fertőzés, gyógyszer mellékhatásaként szívritmus zavar. Ekkor az adagot 3x10 ml-re emeltem. A kezeléseket így pár nap csúszással kapta meg. Az általános állapot helyre állt. Az ásványi anyag és a májfunkciót a Trace Minerals 84M állította helyre. 2x15 csepp volt az adag. A terápia alatti bőrszárazság és hámlást nagyon jól helyre állította a Silver tusfürdő és Silver testápoló használata. A kéz és lábköröm ágyakat védő bőrt kristálykrémmel kentem. Miután a kemoterápia véget ért, a kézen és a lábon is teljes körömváltozás történt. Az új köröm fokozatosan tolta le a régi körmöket. A kezelőorvosunk még nem találkozott ilyen esettel. A lumbálás és csontvelő vizsgálatok miatt gyermekem csípő és deréktáji fájdalmai a  Kristályolaj hatására enyhültek, majd elmúltak. Reggel és este masszíroztam be a fájó testrészeket. Most fenntartó kezelés alatt áll: Puri-Nethol és Methotrexat L. gyógyszereket szed. Másik gyermekem 21 éves. Ő a Napkristály Flavin ital fogyasztja. Úgy érzi, hogy a közérzete jobb ettől a terméktől, valamint a Trace Minerals 84Mtől.

-- F- S-né, Pécs  ---

40 éves asszony vagyok, 2002. január óta folyamatosan, naponta 2-3 alkalommal fogyasztom a  Flavin7 italt. Leukémiás vagyok. A betegségem B-ALL. Hagyományos kezelésként Medrolt szedek, illetve cytostatikumokat. Jelen pillanatban Holzer terápia 3 éves kezeléséből a másfél évnél tartok. Negatív vagyok már 15 hónapja. A cytostatikus kezelések kellemetlen mellékhatásának mérséklése, illetve teljes megszűntetése a Flavin7 italnak köszönhető.

-- T.A., Budapest. ---

Négy éve történt az eset. A házban az egyik lakó daganatos beteg lett, illetve fehérvérűségben szenvedett, de már elég előre haladott állapotban állandóan az orvosokat járta. Mindenféle gyógyszereket, géleket kapott. A fiammal együtt szerettünk volna segíteni rajta. Hónapokig szedte a  Flavin7 italt, és a leletei kimutatták a nagyfokú javulást.

--- Csetneki Györgyné, Békéscsaba  -

 

Mandulagyulladás

Kislányom 11 éves. Visszatérő probléma volt nála a mandulagyulladás, a nyirokcsomói duzzadtak voltak. Antibiotikumokkal kezeltük, de nem hozott eredményt. A  Flavin7 italból három üveggel fogyasztott el, napi 3x30 cseppet vett be belőle. Ezáltal megszűntek a gyakori mandulagyulladások és nyirokcsomó duzzanatok, jobb lett az étvágya és nem volt olyan fáradékony.

--- Királyné Koskics Ildikó, Szekszárd ---

18 éves lány vagyok, mandulagyulladásomra kezdtem el fogyasztani az ezüst kolloidot és a  Kristályolaj . Az Crystal Silver ezüstkolloidot napi háromszor fogyasztottam egy evőkanállal, valamint a  Kristályolaj kockacukorra cseppentve 3x6 cseppet. Öt nap után már nem éreztem, hogy a mandulám fájna. Visszatérő probléma esetén már magam kezelem hasonlóan.

-- B.K. Zalaegerszeg ---

7 éves kislányom az óvodai fertőzéseket mindig megkapta, a mandulája és a torka rendszeresen begyulladt. Gyógyszeres kezeléseket kapott. Három hónapig adtam részére a Napkristály Flavin ital  2x15 cseppben, e közben egyszer sem volt beteg. Ha probléma adódik év közben, Crystal Silver ezüstkolloiddal és  Kristályolaj tudjuk kúrálni. Az utolsó egy évben nem hiányzott az óvodából.

--- H.A. Zalaegerszeg. ---

50 éves férfi vagyok. Derék fajdalomra és mandulagyulladásra próbáltam a  Kristályolaj . Mandulagyulladás esetén először kívülről bekenem az olajjal, majd vizes borogatást készítek, melyre szintén  Kristályolaj csepegtetek és ezzel egy éjszakára bekötöm a torkomat. Reggelre teljesen megszűnik a fájdalom. Derékfájdalom esetén a fájó pontokat az olajjal naponta többször masszírozom, pár nap múlva szinte teljesen fájdalommentes vagyok.

--   Hujder Gyula, Zalaszentgrót ---

28 éves nő vagyok. A Kristálykrémmel  való találkozásom a véletlen műve volt. Zsebemben volt a műtéti beutaló. A mandulám ugyanis rendszeresen begyulladt és az orvosok a kivételét javasolták. Előtte pár nappal találkoztam egy ismerősömmel és ő kért rá, hogy ne vetessem ki a mandulámat, mert arra szüksége van a szervezetemnek. Én csak néztem rá és bíztam benne. Nem mentem el a műtétre. Az ismerősöm adott egy liter kolloidot és én elkezdtem inni. Mivel főiskolára jártam és a vizsgák, a diploma is megviselt, ajánlott még nekem Napkristály Flavin ital  és Trace Minerals 84M cseppeket is. Azt mondta, hogy ez a szervezetemnek jót fog tenni. Egy hónap múlva visszamentem az orvoshoz a mandulámat megnézetni, és elcsodálkozott, hogy semmi baja a mandulámnak. Kenetet is vettek és a baktériumok eltűntek. Ennek már két éve. A mandulám azóta is meg van, és én is jól vagyok. Az ezüst kolloidot, ha úgy érzem, akkor iszom. Főként ősszel. Mivel középiskolában tanítok, a Napkristály Flavin ital reggel iszom 10 cseppet és este is 10 cseppet. Úgy érzem egész nap energiával tölt fel. A Trace Minerals 84Mből ásványvizet készítek és semmi szénsavas üdítőt nem iszom. Köszönöm az ismerősömnek, hogy volt bátorsága az orvosi véleménnyel szemben. Mivel szemüveges vagyok, a szemhéjamra a  Kristályolaj használom. Mivel én semmiféle gyógyszert be nem veszek, úgy érzem, hogy a természetes alapanyagú termékeké lesz a jövő. Bakos Ágnes, Kiskunhalas

---

66 éves nő vagyok. A Vita Crystal termékeket 1996 óta ismerem és használom. Amíg nem ismertem a termékeket, évente 3-4-szer, volt amikor többször is begyulladt a mandulám. A tüszős mandulagyulladásommal már az orvos sem tudott mit kezdeni. Sok tablettát és injekciót kaptam, de eredményt nem tudtak vele elérni. Amióta a  Kristályolaj at használom, nem fejlődik ki a gyulladás. Három, négy cseppet kockacukorra csepegtetek, és azt elszopogatom. Ez fejti ki jótékony hatását. Köszönet érte a feltalálónak , hogy már csak az emlékeimben él a régi tüszős mandula gyulladás.

-- Csetneki Györgyné, Békéscsaba ---

Megelőzés, prevenció

40 éves egészséges férfi vagyok. A  Flavin7 ital használom folyamatosan. (3x20 nap/3 flakon, majd 20 nap szünet és ismétlés 3x20 nap/3 flakon) Van, aki naponta fél dl pálinkát iszik, én a  Flavin7 ital választottam, a hatása csodálatos a közérzetemre, fizikumomra.

-- P. T., Budapest  ---

39 éves asszony vagyok, a Napkristály Flavin ital  fogyasztom megelőzésre, immunrendszer erősítésére. Az ital hatására nem vagyok fáradékony. Kakuszi Csabáné, Szombathely.

---

63 éves asszony vagyok. Három hónapig szedtem a  Flavin7 ital készítményt és a Trace Minerals 84M cseppeket megelőzés céljából. A Flavin7 ital 5ml-t, a Trace-ből 20-30 cseppet használtam. A közérzetem és az ellenálló képességem jobb lett, és a megfázásokat is jobban ki tudtam védeni. T.I-né, Szekszárd

---

50 éves nő vagyok. Eddig az alábbi termékeket próbáltam ki, megelőzés céljából: Flavin7 ital, Napkristály Flavin ital , KristálykrémTrace Minerals 84M. Ezeket az előírásoknak megfelelően adagoltam. Tapasztaltam, hogy jobb lett a közérzetem, az ellenálló képességem, valamint javult a fizikai terhelhetőségem. Az kristálykrém hatására az arcomon a szeplők, foltok nem sötétedtek az erős napsütés hatására sem. T. J-né, Szekszárd.

---

30 éves férfi vagyok. Nagyon sokat dolgoztam, és szükségét éreztem annak, hogy több ásványi anyagot vigyek be szervezetembe. Ezért pár hónapig kis dózisban ittam a Trace Minerals 84M terméket, mely nagyon jó hatással volt szervezetemre. Amikor szükségét fogom érezni, újra fogyasztani fogom. K.G., Békécsaba

-----

58 éves nő vagyok. Októbertől áprilisig naponta két alkalommal iszom a Flavin7 ital. Úgy érzem nagyon jó hatással van a szervezetemre, az immunrendszeremre. Némethné Váradi Gabriella, Keszthely

---

44 éves férfi vagyok. A megjelenése után kíváncsiságból kezdtem el a Flavin7+ prémium kapszula, fogyasztását, napi 1 majd 2x1 végül pedig 3x1 darabbal. A térdizületeimben éreztem elsőre a pozitív hatást, illetve a tarkóm környékén enyhe zsibbadást pár napon keresztül. Ez ma már nem érezhető, de megelőző célzattal továbbra is fogyasztom a terméket. Csetneki György, Békéscsaba

---

50 éves egészségesnek mondható férfi vagyok. Termékeiket megelőzés céljából fogyasztom. A  Flavin7 ital terméket 5 hónapig fogyasztottam, 2x5 ml naponta, a Trace Minerals 84M  terméket folyamatosan szedem. Amiért a tapasztalatomat leírom, az Crystal Silver ezüstkolloid  használata. Az ujjaimon volt egy nyílt törésem, melyet hiába tornáztattak, nem mozgott. Az ezüstkolloiddal elkezdtem borogatni az ujjam, ami makacsul gyulladt és merev volt. Háromnapi borogatás után lelohadt, és igen hamar újra a régi lett, a gyógytornászok meglepetésére. Azóta a gyógytornászok is lelkesen ajánlják az Crystal Silver ezüstkolloid használatát, több, kevesebb sikerrel. T.M., Budapest

---

71 éves asszony vagyok. Nem konkrét betegség miatt, hanem kíváncsiságból kezdtem el fogyasztani a  Flavin7 ital és a Trace Minerals 84M cseppeket. A  Flavin7 ital naponta egyszer egy evőkanállal, az ásványi anyagokból naponta 20 cseppet vettem be. Novembertől négy hónapon át rendszeresen használtam ezt a két terméket, majd abbahagytam szedésüket. Észrevettem, hogy amióta nem fogyasztom őket, fáradtabb vagyok és én ezt nem a szélsőséges időjárásnak tudom be. F. D-né, Zalaszentgrót

-- ---

38 éves vagyok. Óvónőként dolgozom, két gyermekem van. Háztartást vezetek. Betegségem orvosilag nem volt, de fáradtság és a napi stressz megviselt. Fogyasztom a termékeket folyamatosan. Minden termék megtalálható a háztartásunkban, mert az egész családunk használja. Nem nagy dózisban, csak fenntartó adagként használjuk, megelőzve a betegségeket. Napkristály Flavin ital  kezdtük, 2x10 csepp mennyiségben. A Trace Minerals 84Met ásványvízként elkészítem s a család így szívesen fogyasztja. Most, hogy megjelent a Flavin7+ prémium kapszula, átálltunk. Napi 2 szemet fogyasztunk reggel és este. Fiamnak volt egy motorbalesete. Zúzódásai voltak. A termékekkel csodálatosan kezeltem és nagyon szépen gyorsan begyógyultak a sebek. Kolloiddal fertőtlenítettem a sebet, majd bekentem Kristálykrém. A  Kristályolaj a seb környékét, hogy enyhítsem a fájdalmat. Egészséges embereknek is tudom ajánlani, hogy a háztartásukból ne hiányozzanak a termékek, mert soha nem lehet tudni melyikhez kell hozzányúlni. A Flavin termékcsaládot és a Trace Minerals 84Mt mindenkinek ajánlom megelőzés céljából, mert jobb a bajt megelőzni, mint kikezelni. Demeter Józsefné, Kiskunhalas

---

32 éves férfi vagyok. A Flavin7 ital kb. 1 éve szedem a családban előforduló rákos daganatok előfordulása miatt, megelőzésképpen. Naponta 5 ml-t iszom belőle. Borotválkozás után a hagyományos borotválkozás utáni arcszeszek, balzsamok (legtöbb márka alkoholmentes) nem szüntette a pirosságot és az arcpírt, melyet a villanyborotva gyakori használata okozott. A Kristálykrém használata után rövid időn belül megszűnt az égető érzés és az arcpír is. Hetente legalább két alkalommal használom a Kristálykrém, felváltva az alkoholmentes borotválkozás utáni balzsammal. Ugyanezt tapasztaltam a Kristálykrém használatakor a vágott seb bekenése során. A seb környékét, majd a varat bekenve két napon belül teljesen begyógyult a vágás helye. S.J., Vasszécsény

---

Egészséges ember vagyok, de háztartásomban mégis ott van az Crystal Silver ezüstkolloid és a Kristálykrém. Alkalmanként használom őket. Igen jó a véleményem róluk. Brandt Antalné, Elek

---

Megfázás, meghűlés

38 éves nő vagyok. Problémámat egy megfázásból visszamaradt hegesedés okozta, mely a tüdőmön keletkezett és lépcsőzés vagy cipekedés során okozott fájdalmat. Flavin 7 italt és Trace Minerals 84Met kezdtem szedni. Az első három hónapban napi 30 ml Flavin7 italt ittam, a negyedik hónaptól a hatodik hónapig 20 ml-t, azután fenntartó adagként napi 5 ml-t a mai napig. Gyógyszeres kezelést nem vettem igénybe, csak ezeket a termékeket. Hétről-hétre szűntek meg a szorító fájdalmak és jobb volt a teherbíró képességem, bár nagyon fáradt voltam. Éreztem, hogy tágulnak az ereim, letisztulnak. Még a visszereim is visszahúzódtak. Közben gyerekkori mandulagyulladásom - ami havonta, kéthavonta jelentkezett - teljesen megszűnt. Most ha megfázom 2-3 nap alatt lezajlik a betegség. Sz.É., Lenti

---

56 éves nő vagyok. Óvodában dolgozom, óvónő vagyok. Munkám során tapasztalom, hogy némelyik gyermek milyen nyugtalan, ideges.

a.      Egy kislány - Réka - anyukája szívesen fogadta ajánlásomat. Napkristály Flavin ital  fogyasztásával (2 hónap = 1 üveg) jelenleg a másodikat fogyasztja, megszűnt a kislány allergiás tünete: köhögés, légcsőhurut, erős orr váladékozás). A Trace Minerals 84Mből naponta 10 cseppet szed, ezzel is segítve szervezete megerősítését.

b.      Boglárka egy évig nem beszélt, csak hallgató, reggelente síró tagja volt a közösségnek 4 éves korában. A Napkristály Flavin ital kezdte fogyasztani és a kúra végére magabiztos, ügyes kislány vált belőle.

c.       A Kristálykrém apró sérüléseikre, az olajat köhögés csillapítására használom a rászorultaknál. (A torkukat kívülről bekenem egy csepp olajjal.) A gyerekek bátran és bizalommal fordulnak hozzám. Nekem a változó korral járó szívritmus zavar, mandulagyulladás, székrekedés, epepangás okozott problémát, melyet a következő termékek használata oldott meg:

d.       A Napkristály Flavin ital helyreállította az immunrendszeremet. Nem vagyok beteg, náthás, nem fáj a torkom.

e.      A  Trace Minerals 84M ásványok fogyasztásával minden reggel rendben van a székletem.

f.       A  Kristályolaj megszűntethetem az epepangásomat. (Pár cseppet teszek mokkacukorra és elfogyasztom azt.)

g.      Jelenleg a Flavin7+ prémium kapszula fogyasztom. Memóriám sokat javult. Szívesen olvasok, előadásokra járok, jól érzem magam. Kiss Lajosné, Zalaegerszeg

---

31 éves nő vagyok. Torokfájásra és köhögésre napi 3x3 csepp  Kristályolaj  csepegtette kockacukorra, s a köhögésre szedett sziruppal együtt használtam. Torokfájásom rövidebb idő alatt szűnt meg, mint az olaj használata előtt.

a.      Betegségem alatt nagyon ritkán vagyok lázas, ilyenkor úgynevezett belső lázam van, amely azzal jár, hogy a számon herpesz lesz. A  Kristályolaj , illetve a Kristálykrém elősegítette, hogy a gyógyulási idő lecsökkent.

b.      b. Nátha okozta orrduguláskor használtam a  Kristályolaj , mely megkönnyítette a légzésemet.

c.       c. A napokban kezdtem el használni a  Kristályolaj a gyulladásban lévő fogínyemre. (Fogmosás után kenem be az ínyemet.) H.J. Zalaszentgrót

-----

32 éves nő vagyok. Gyakran fáj a torkom, ezért kipróbáltam a  Kristályolaj . Pár cseppet csöpögtetek kockacukorra, s azt elszopogatom, vagy egy fél pohár vízbe csepegtetek és azzal gargalizálok. Ez megszűntette a gyulladást. Szúnyogcsípésre is használtam, bekentem vele a csípés helyét és megszűntette a viszketést. K-né Cs.A., Zalaszentgrót

---

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 45
Heti: 230
Havi: 12
Össz.: 347 484

Látogatottság növelés
Oldal: Tapasztalatok L-S Flavin7
Gyümölcs flavonoid a legtermészetesebb vitamin! www.vitamin-kezeles.hu - © 2008 - 2023 - flavonoid.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »